2014. december 27., szombat

Várandós anyák szakácskönyve-A gyógyító szakács - Jelenlegi ára: 1 550 Ft


Köszöntelek az Aukciómon!
Aki mindent meg szeretne tenni születendő kisbabája érdekében, ami csak módjában áll, ne drága babaholmik és -bútorok beszerzésével kezdje, hanem egészséges, mértéktartó, tudatos táplálkozással, rendszeres, jóleső testmozgással, hogy egészséges legyen a természetes bölcső, amelyben a várva várt gyermek növekedésének legfontosabb, egész későbbi életére kiható szakasza zajlik. A babavárás idején nincs szükség extrém diétákra, drasztikus étrendváltásra, gyökeres újításokra, csupán néhány, tudományos bizonyítékokkal is bőven alátámasztott változtatásra.
Recept-összeállításunk ezeket az általánosan elismert, legkorszerűbbnek mondható táplálkozási alapelveket ötvözi a mesterszakács mesterségbeli tudásával és jó ízlésével. Tekintsék receptjeinket kedvcsinálónak, gondolatébresztőnek, és folytassák ezek alapján a további örömteli kísérletezést a konyhában. Az eredménnyel, a jobb egészségi állapottal, erőnléttel, növekvő energiaszinttel, élénkséggel minden bizonnyal elégedettek lesznek!
Mérete: 200x250x5mm
Tömege: 335g
Személyes átvétel:
-Budapesten a XIV. Örs vezér tér egyeztetés után
-XIII. Dráva u. metróközelben H-P: 9. 30-16. 00 között/előre utalás után
*Postai díjak 2014. évben 500gr-ig:
Sima levél, előre utalás után: 445, -Ft
Elsőbbségi levél, előre utalás után: 560, -Ft
Ajánlott levél, előre utalás után: 710, -Ft
Elsőbbségi ajánlott, előre utalás után: 825, -Ft
Vaterafutár előre utalás MPL házhoz: 950, -Ft
Vaterafutár előre utalás MPL PostaPontig: 790, -Ft
*Megjegyzés: a termék adatlapján minden esetben feltüntetem a termék méreteit, így kérlek a postai díj meghatározásánál az alábbiakat vedd figyelembe:
POSTA  ÁSZF. 16. OLD. 4. 2. PONT 3. BEKEZDÉS
3) A méretei miatt levélszekrény útján nem kézbesíthető postai küldeményt a Posta kizárólag
könyvelt küldeményként veszi fel. A levélszekrény útján nem kézbesíthető postai küldemények méretének megállapításakor a Posta az MSZ EN 13723: 2004 szerinti szabványos levélszekrény és az ebbe kézbesíthető postai küldemény méreteit (maximális méret 324 mm x 229 mm x 24 mm) veszi figyelembe. A levélszekrény útján nem kézbesíthető postai küldemény méretét a Posta az erre rendszeresített mérősablon alkalmazásával vagy egyéb (levélméret meghatározására alkalmas) eszközzel állapítja meg.
Új könyv, bolti ára: 1999, -Ft
A sablont hintasbaby készítette.



Jelenlegi ára: 1 550 Ft

Az aukció vége: 2015-01-16 17:22
. Várandós anyák szakácskönyve-A gyógyító szakács - Jelenlegi ára: 1 550 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése