2015. január 27., kedd

Új Gucci,Dolce Gabbana fekete automata bőr övek - Jelenlegi ára: 3 499 Ft


csat+bőrszíj!
Ajándéknak, vagy saját részre is kiváló,
vadiúj, Gucci, Dolce Gabbana csatos,  fekete színű elegáns bőröv!, belül fekete (a csat is fekete , felirata ezüst színű). Csatja milliméter pontosan beállítható.
Több csat közül tudsz választani a fekete bőrszíjhoz!
szélessége 3, 5cm, csat: 4 cm
hossz: öv 108 cm + csat 7 cm
Tudok méretet biztosítani belőle 90cm-120cm-ig!!!
Személyesen átvehető Debrecenben!
Postaköltsége: 520ft ajánlottan.
Az automata bőröv előnyei:
Gyakorlatilag mm pontos, folyamatos méretbeállítás és az öv méretének egyszerű és gyors utána állítása, feszítése vagy lazítása észrevétlen diszkrét mozdulattal.
A régi típusú lyukasztott öveknél lényegesen hosszabb időtartam, mivel a feszítő erő nem egy ponton koncentráltan, azaz lyukasztás közvetlen környezetében terheli az övet (ahol idővel berepedés, szakadás jelentkezik), hanem 6-8 cm2-es felületen oszlik el. Ezen kívül elmaradnak a lyukasztott öveket terhelő éles irányváltások, törések és a csatok éles szélének koptató hatása stb.
Automata öv használata esetén az öv végét csak át kell dugni a zárószerkezettel ellátott csatrészén és az öv magától záródik. Utánfeszítéséhez egyszerűen tovább kell húzni az öv szabad végét és az öv az újabb feszítés végső pontján önmagától újrazáródik. Lazításához egyetlen ujjmozdulattal egy kar elfordításával oldjuk a zárórendszert, és az övet a kívánt méretig tágítjuk.
 
Ha érdekel LV, dolce gabbana, armani, hugo boss, gucci, CK, diesel bőröv, akkor nézd meg a termékeim között!



Jelenlegi ára: 3 499 Ft

Az aukció vége: 2015-02-16 16:00
. Új Gucci,Dolce Gabbana fekete automata bőr övek - Jelenlegi ára: 3 499 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése