2015. május 23., szombat

Columbia Férfi Kabát, S méret , Fekete! - Jelenlegi ára: 23 490 Ft


COLUMBIA Férfi Kabát Spindrif Jacket Fekete színű több méretű, ÚJ!!
Egy kiváló minőségű könnyű, vízlepergető anyagú kabát, omni-shield technológiával készült, lecsatolható kapucnival.
Méretek : S, ,  
S Méretei: Hónaljban szélesség: 59 cm, Hátul a hossz az akasztótól: 74 cm, hónaljból az ujj hossza: 61, 5cm, s mivel nincs az a klasszikus vállrész a gallér szélétől mérve az ujjhossz: 80 cm.
M méretei: Hónaljban szélesség: 63 cm, Hátul a hossz az akasztótól: 75 cm, hónaljból az ujj hossza: 62, 5cm, s mivel nincs az a klasszikus vállrész a gallér szélétől mérve az ujjhossz: 81 cm.
Omni Shield technológával készült kabát:
Az Omni-Shield láthatatlan védelmet biztosít olyan helyzetekben is, amikor a legkevésbé számítunk arra, hogy valami baj történhet velünk. Repülőn ülve a szomszéd ránk öntheti narancslevét, az étteremben a pincér nadrágunkra löttyintheti a vörösbort. Az Omni Shield anyag képes arra, hogy minden, max. 77 C hőmérsékletű folyadékot foltmentesen lepergessen anélkül, hogy az anyag tapintására bármilyen módon kihatna. Maga az anyag is háromszor-ötször gyorsabban szárad, mint a kezeletlen anyag. Az Omni Shield a hagyományos anyagtól eltérően nem tartja meg a nedvességet, vagyis akkor is könnyebb marad, amikor a felülete nedves.
Az Onni Shield a Columbia olyan utcai- és sportruházati termékekben és lábbelikben található meg, melyet utazásra és túrázásra terveztek, amelyeknél a vízállóság és foltvédelem kiemelten fonots. Az Omni-Shield jóvoltából mindig készen állunk mindenre, még akkor is, ha valójában nem állunk készen.
RÖGTÖN TUDOM KÜLDENI AZ ÁRU RAKTÁRON VAN!
Nem kínai utánzat, az USA-ból érkezett, a termék eredetiségére visszavásárlási garnciát vállalok.
Nézze meg egyéb termékeimet is - köszönöm.
SM5459-010



Jelenlegi ára: 23 490 Ft

Az aukció vége: 2015-06-11 23:34
. Columbia Férfi Kabát, S méret , Fekete! - Jelenlegi ára: 23 490 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése