2014. augusztus 27., szerda

Akció Phillips IP 855 telefon+bázis,minimal design - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

http: //shop. skype. com/intl/en-gb/phones/philips-voip855. html#a1Tab
Licitre bocsájtom kihasználatlanság miatt a létező legjobb IP/normál vezetéknélküli telefont+ üzenetrögzítős bázis állomást.
Mely jelenleg a legmodernebb eljárásokkal alkotott minimal stylusú csúcskészüléke a phillipsnek.
Csak bedugod a routerbe, vagy modembe belépsz a skype azonosítoddal és müködik, minden mint a gépeden. Csakhogy, ehhez nem kell soha bekapcsolnod a számitógépet. És még is mindig elérhetnek, vagy üzenetet hagyhatnak.  
A készülék, csak otthon volt használva 1 éves, megkimélt újszerű állapotú, hibátlanúl müködik.
Könnyen kezelhető, áttekinthető menű , maximális skype compatibilitás.
Specifikáció, XHD hang ultra tiszta, zörej, és zajmentes hangzás, minden létező zavart kiszűr melyet még a legjobb headsetek sem képesek.
Kihangosítható , ezen funkció brutálisan hangos.
A mikrofon extra érzékeny így mikor kihangosítód járkálhatsz, fel alá és beszélhetsz kb 10 méteres körzetben a partnered/ adott esetben parnereid (konferencia hívás) semmit nem érzékelnek, mert tökéletes marad a hangátvitel.
Rendes telefonként is üzemel, ha bedugod azt a kábelt is a készülékbe. Egyszerre müködik a kettő. 1 gombnyomással válthatsz.
Persze az irodában havi 3ezerért(havi skype díj) annyit telefonálnak, a beosztottjaid amennyit csak bírnak ha az IP t használod.  
Házon bellüli adó egységgel, mely a szet része 600 méteres hatótáv után kezdett recsegni a vonal. Ez elképesztően brutális.
Szines kijelző, polifónikus csengőhang, headset csatlakozás. 10 órás aktív beszélgetési és 150 óra készenléti idő, 100 darabos telefonszám és 250 darabos skype telefonszám tárolására alkalmas a készülék.
A bázis egység kijelzi a hagyott üzenetek számát digitálisan az lcd paneljén, visszajátszható, lementhető stb. Egy gombnyomással megtudjuk keresni a telefont is. 30 perc üzenet tárolására képes , ami nem kevés.
A szett bővíthető még 5 darab készülékkel, annyit képes kezelni, egy bázis. A készülékek egymással és külön is müködnek.
Jelenleg a legújabb és legkorszerűbb készülék a skype nál is, a minimalista designéről nem is beszélve új ára 149. 99 angol font ez a feltöltés dátumán az mnb középárfolyamát nézve, 53400 ft ot jelent. + a szállítás mert Magyarországra nem szállítanak ingyen utánajárva, így ennek díja kb 17 font azaz 6 ezer x forint.
http: //shop. skype. com/intl/en-gb/phones/philips-voip855. html#a1Tab
Magyarországon a készülék még nem kapható, és sajnos én ennél többért vettem anno.
A készülék és a képek magukért beszélnek, úgy gondolom mindent leírtam, de ha bármi kérdésed van kérlek rakd fel.
Nevetséges árról indul a licit így olcsób nem lesz csak egyre drágább ahogy terhelem a hirdetési öszegekkel.
Csere köszi nem érdekel.
A legmagasabb licit viszi, sikeres licitálást kívánok.
Üdv: saleforyou



Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Az aukció vége: 2014-09-02 17:55
. Akció Phillips IP 855 telefon+bázis,minimal design - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése