2014. augusztus 29., péntek

KÁDÁR G.; RÁDIÓ ÉS TELEVÍZIÓ VEVŐKÉSZÜLÉKEK - Jelenlegi ára: 301 Ft

KÁDÁR G.; RÁDIÓ ÉS TELEVÍZIÓ VEVŐKÉSZÜLÉKEK. SZAKEMBEREKNEK ÉRDEKFESZÍTŐ, TANULSÁGOS, ÁTFOGÓ MŰSZAKI KÖNYV. 338 OLDALNYI NOSZTALGIKUS OKULNI VALÓ, MŰSZAKI TUDOMÁNY A JAVÁBÓL... FF. KAPCSOLÁSI RAJZOKKAL, FOTÓKKAL ILLUSZTRÁLVA.  HASZNÁLT, OLVASOTT, KARCOS, SZENNYEZETT, SÉRÜLT BORÍTÓVAL, PISZKOS, FOLTOS, KOPOTT LAPOKKAL, A KÉPEK SZERINTI, KORÁNAK MEGFELELŐ ÁLLAPOTBAN ELADÓ.  
ITT MOST KÖZEL 2000 KÖNYVBŐL VÁLOGATHAT AZ ÍGÉRT 2000000 VÁSÁRLÓ, CSAK GYŐZZEM ŐKET LESZEDNI A POLCOKRÓL, FÉNYKÉPEZNI, FELTÖLTENI ÉS ELADNI!     HA VALAMILYEN KÖNYVET KERES, ÍRJON BÁTRAN, TÁN MEGLELEM A RAKTÁRBAN...
FONTOS! A FŐKÉP ÁLTALÁBAN A LEGGYENGÉBB, ÍGY INTÉZI A VATERA, EZÉRT ÉRDEMES MINDEN KÉPET MEGNÉZNI, AMIBŐL A JÓ ÉS A ROSSZ IS KIDERÜLHET A KÍNÁLT PORTÉKÁRÓL, AMIRŐL A KÉPEK KÉSZÜLTEK!
MINDEN KEDVES LÁTOGATÓMNAK KÖSZÖNÖM, HOGY BENÉZETT HOZZÁM, JÓ BÖNGÉSZÉST ÉS SIKERES LICITÁLÁST KÍVÁNOK!
melegviz, ahol nem lehet befürödni!
Személyes átadás Budán, több helyen is lehetséges, ez ingyenes, vagy postázom a mindenkori postadíj ellenében, de csak ajánlva tudom küldeni a vastagabb küldeményeket! Csomagolás is ingyenes, extra kívánság esetén lehetséges felár, mert vasdoboz, faláda, díszcsomagolás nekem sem adatik ingyen...
Kérem, NE nézze meg roppant unalmas, olykor felháborító, a nyugalom megzavarására és félelemkeltésre is alkalmas, exportból visszamaradt termékeimet! NE KATTINTSON SEHOVA, MERT AZ OLYKOR VESZÉLYES LEHET!!!
HAVONTA EGYSZER EGYFORINTOS NAPOT TARTOK!!!


Jelenlegi ára: 301 Ft

Az aukció vége: 2014-09-18 21:23
. KÁDÁR G.; RÁDIÓ ÉS TELEVÍZIÓ VEVŐKÉSZÜLÉKEK - Jelenlegi ára: 301 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése